News in Norwegian

Vi ansetter igjen!!

Vi opplever stor etterspørsel etter våre produkter og vil ansette flere dyktige ingeniører og teknikkere. Vi ønsker personer med kompetanse innen mekanisk og elektrisk systemdesign, prosjektledelse, programmering og produksjon.

Ohmia Construction bestiller 23 Boost Chargere

Vi har mottatt bestilling på 23 nye Boost Chargere fra Ohmia Construction og takker for den tilliten de viser oss. De første enhetene er allerede under bygging og skal leverer i Februar. Ohmia Construction har etablert seg som ledende i Norge på utleie av mobile hurtigladere og batteribanker til utslippsfrie byggeplasser.

Sjekk artikkel på https://www.tu.no/artikler/mangedobler-battericontainere-til-byggeplasser-br/516852?key=8bnK3LA0


Teknisk Ukeblad på besøk

Teknisk Ukeblad har vært på besøk og kikket på vår Boost charger

Sjekk artikkel på https://www.tu.no/artikler/batteridrevet-ladestasjon-gjor-det-mulig-a-hurtiglade-anleggsmaskiner/515213?key=ieXGtpKC


Achilles godkjenning

Nordic Booster er nå godkjent av Achilles som leverandør til energimarkedet.

Boost chargeren er omtalt i AMNYTT

Igjen er vår Boost Charger omtalt i fagtidsskrifter. denne gangen i AMNytt

Innovasjon Norge sin internasjonale markedsplass, The Explorer, har valgt å promotere vår BoostCharger

The Explorer er Innovasjon Norge sin internasjonale markedsføringen av norsk teknologi. Vi er stolt av å bli profilert her for verdensmarkedet.

Artikkelen kan lese ved å trykke her eller på bildet t.v.

Foto: Fredrik Naumann Januar 18 2021

Oslo kommune besøker Nordic Booster for å se på vår BoostCharger

Interessen rundt byggingen av EST sin første BoostCharger er enorm. EST og vår partner Auto Maskin AS fikk besøk av Oslo kommune og Klima Oslo som sponser byggingen av vår Boost charger. For at Oslo kommune skal nå målet om at alle byggeplasser er utslippsfrie innen 2025, er de veldig opptatt av at entreprenører skal kunne anskaffe mobile ladeløsninger til elektriske maskiner. Vårt produkt dekker alle disse behovene.

Artikkelen kan lese ved å trykke her eller på bildet t.v.

Stor interesse for BoostCharger

Interessen rundt byggingen av EST sin første BoostCharger er stor om dagen. EST og vår partner Auto Maskin AS fikk besøk av Teknisk Ukeblad nå før jul og artikkelen kan lese ved å trykke på bilde-linken til venstre.

EST BoostCharger

EST-Floattech/Nordic i Norge har begynt å bygge den første EST BoostChargeren.

Enheten skal installeres på en byggeplass i Norge og daglig testes for hurtiglading av elektriske maskiner som gravemaskiner, hjullastere, lastebiler mm. EST BoostCharger gir også vekselstrøm (AC) til varmeovner, blåsere, verktøy, pumper og kraner. Prosjektet støttes av Oslo, som ble tildelt den europeiske grønne hovedstaden i 2019.

Oslo er en foregangsby for Europa, og er en av de mest bærekraftige og grønne byene i verden. Innen 2030 er målet for Oslo hele 95% reduksjon av klimagasser. For å nå dette målet må alle anleggsplasser ha et nullutslipp allerede i 2025.

Med EST BoostCharger kan man nå dette målet allerede nå og sikre rask lading av alle elektriske maskiner på anleggsplasser.