top of page

Service

Sikre Oppetiden

Vi tilbyr både fysisk og fjernsupport for å sikre at våre kunders ladestasjoner fungerer optimalt. Dette inkluderer feilsøking og reparasjoner utført av kvalifiserte teknikere som raskt kan adressere og løse eventuelle problemer.

For å minimere driftsavbrudd, tilbyr vi anskaffelse og lagring av nødvendige reservedeler. Dette sikrer rask utskifting av deler og reduserer nedetid for ladestasjoner.

4 service bra-theodor-laptop.JPG
BC01.jpg

Opplæring

Vi tilbyr omfattende opplæring for operatører for å sikre at de er godt forberedt på å håndtere ladestasjonene effektivt. Dette inkluderer trening i daglig drift, vedlikeholdsrutiner og feilsøkingsteknikker.​

Vi vil sikre at våre kunder får maksimal verdi fra sine Nordic Booster-ladere og støtter deres overgang til mer bærekraftig energiforvaltning.

Fjernsupport

Ved å utnytte avanserte dataanalyseverktøy, analyserer vi bruken og effektiviteten av ladestasjonene for å identifisere forbedringsområder. Dette hjelper kundene med å optimalisere sin energibruk og operasjonell effektivitet.

 

Våre ladere støtter OTA (Over-The-Air) oppdateringer som sikrer at programvaren alltid er oppdatert med de nyeste funksjonene og sikkerhetsforbedringene uten at det kreves fysisk intervensjon fra kundens side.

Sequence 03113_edited.jpg
bottom of page